Projektets profil og succeskriterier

Er de afgørende faktorer for projektets succes identificeret? Hvad er projektets succeskriterier? 

Forretningsudviklingsprojekter går typisk på tværs af organisationen, dvs. enten påvirker de flere dele af organisationen eller kræver kompetencer fra andre dele af organisationen. Nogle er teknisk komplekse, nogle er politiske og påvirket af omverdenen, andre kræver store organisatoriske omstillinger.

Derfor er det helt afgørende for projektet succes, at projektets profil er bliver afdækket, så der efterfølgende kan fokuseres der, hvor den største kompleksitet ligger. Det gøres mest effektfuldt og effektivt ved at bringe nøgleinteressenterne/-kompetencerne sammen og lade dem udfordre hinanden med deres forskellige perspektiver på projektets kompleksitet.

Project profile


Vi hjælper med at gennemføre en proces, der skal identificere projektets kompleksitet og succeskriterier.

Det primære omdrejningspunkt for dette er en workshop, hvor nøgleinteressenterne får lov til at bidrage med deres viden, tanker og bekymringer gennem en faciliteret proces. En proces, der typisk kan gøres kort, men som er helt central for det enkelte projekts succes.

Hvis der er en projektleder tilknyttet projektet, faciliteres processen i samarbejde med denne, der på baggrund heraf har et godt grundlag for at etablere projektgrundlaget og gennemføre projektet eller programmet.

 

 Hør mere om projekts profil og anvendelse

Output x Accept x Capability = Success